Termeni conditii

Magazinul online https://pieseautoph.ro/ este administrat de SC Bobi Expert Auto SRL ( in calitate de Vanzator), inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/2072/2019 , avand CUI 41243910 , sediul social in Ploiesti , Str. Facliei Nr. 9 , cont bancar deschis la Banca Transilvania.

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul https://pieseautoph.ro/.

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul https://pieseautoph.ro/,indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare (spre exemplu formulare) puse la dispozitie de catre  Vanzator (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre  Vanzator si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Prin „continut” intelegem:

  • toate informatiile de pe site sau din aplicatie care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre  Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informatii legate de produsele, evenimentele, noutăţile, ofertele speciale, serviciile si/sau tarifele practicate de  Vanzator intr-o anumita perioada.

Cont – sectiune din site sau din aplicatie formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului accesul, vizualizarea, consultarea, evaluarea, interogarea informatiilor si transmiterea solicitarii si care contine informatii despre acestia.

Formular de comunicare - solicitare – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre  Vanzator si client, prin care acesta transmite Societatii  Vanzator intentia sa de a achizitiona produse sau a primi informari prin intermediul site-ului https://pieseautoph.ro/.

Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. A se vedea Politica de confidenţialitate privind Datele Personale disponibilă online pe acest site. 

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a naviga in website-ul https://pieseautoph.ro/ va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc website-ul https://pieseautoph.ro/. Accesarea site-ului presupune acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul website-ului sau al aplicatiei mobile. In aceasta situatie, Vanzatorul va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator / vizitator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI SI AL APLICATIEI MOBILE

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sau in aplicatia mobila, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site-ul https://pieseautoph.ro/ sunt informatii de interes general despre  Vanzator, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de Vanzator ca fiind de interes pentru utilizatori şi/sau vizitatori.

Vanzator isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-ul https://pieseautoph.ro/.

Vanzator isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului https://pieseautoph.ro/  –  imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea  Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul Vanzatorului., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCES

  1. Accesul in website-ul https://pieseautoph.ro/ este liber si nu necesita configurarea unui utilizator
  2. Utilizarea formularului de contact – necesită furnizarea de date cu caracter personal; a se consulta Politica de confidenţialitate disponibilă pe site.

Dacă veţi furniza date ireale sau ale unei alte persoane, raspunderea este strict a dumneavoastra, conform legii, dar  Vanzatorul are dreptul de a şterge contul astfel creat imediat ce va afla de situatie.

Vanzatorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului https://pieseautoph.ro/ sau doar la o parte a acestui continut.

In cazul in care administratorii site-ului vă vor interzice accesul, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

LEGATURI

Website-ul https://pieseautoph.ro/ poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului https://pieseautoph.ro/, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate atat pe site-ul https://pieseautoph.ro/ au rol exemplificativ, iar produsele si/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, in orice mod (configurare, culoare, accesorii, aspect, ambient, etc.)

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele promovate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile website-ul https://pieseautoph.ro/ sau care este in alt mod incompatibil cu scopul acestora. Cu toate acestea, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe website si postat de catre utilizatori.

Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate in promotiile desfasurate prin intermediul site-ului.

Vanzatorul nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele sau serviciilor afisate pe website-ul https://pieseautoph.ro/.

Vanzatorul nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului https://pieseautoph.ro/ precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe acestea.

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe website respecta regulamentele create de Vanzatorul Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu https://pieseautoph.ro/ sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, participantii trebuie sa respecte intocmai regulile afisate in regulamentul oficial. Promotiile prezentate in aceste medii sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

In ceea ce priveste informarea persoanelor vizate despre drepturile acestora potrivit actelor normative mentionate anterior, prevederile prezentului paragraf se aplica si persoanelor care frecventeaza orice spatiu/loc al Vanzatorul supus supravegherii video, in scopul monitorizarii/securitatii persoanelor, spatiului si securitatii bunurilor; de asemenea, persoanele care frecventeaza orice spatiu/loc al Vanzatorul supravegheat video sunt de acord expres si neechivoc cu faptul ca sunt inregistrate video de Vanzatorul si ca aceste inregistrari video sunt pastrate si utilizate de Vanzator si sunt puse şi la dispoziţia autorităţilor, conform legii.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI https://pieseautoph.ro/  SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GAZDUIEŞTE SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A ACESTORA SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ATRAGEREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE VA RUGAM SA NU ACCESAŢI SITE-UL https://pieseautoph.ro/ SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB https://pieseautoph.ro/.

Procesarea comenzilor de pe site

Pentru a se realiza o comanda este necesara intocmirea de catre Cumparator a unei cereri de oferta pe pagina principala a site-ului.In cel mai scurt timp, in functie de ordinea intrarii cererilor Cumparator-ul va primi pe adresa de e-mail sau telefonic oferta de piese auto personalizata ce va contine: pret , producator , termen de livrare.Cumparator-ul poate confirma comanda produselor prin e-mail sau telefonic , prin precizarea adresei de livrare si metoda de plata acceptata. Cererea de oferta se modifica in comanda valida duCumparator-ulpa ce  va fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru a confirma pretul,stocul,termenul de livrare al produselor.

Informatiile cerute pentru cererea de oferta sunt folosite numai in scopul identificarii corecte ale pieselor , conform legilor in vigoare . www.pieseautoph.ro nu face publice datele furnizate de Cumparatorii sai fara acordul explicit al acestora, nu furnizeaza adresa de e-mail unor terti.

Produsele comercializate de Vanzator prin intermediul magazinului online www.pieseautoph.ro sunt noi , in ambalajul producatorului sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Acestea vor fi insotite de factura fiscala sau bon fiscal si certificat de garantie .Pentru a beneficia de garantie piesele trebuiesc montate intr-un service autorizat RAR.

Recomandam verificarea piesei primite cu piesa de pe masina inaintea inlocuirii acesteia. In caz de nepotrivire va rugam contactati consilierul de vanzari al magazinului online. Piesele care au urme de montaj nu pot fi returnate decat in caz de garantie .

Termenul de returnare al produselor este de 14 zile lucratoare .Daca returul se face datorita identificarii gresite a produselor de consultantii magazinului online costul transportului va fi suportat de catre Vanzator. In cazul in care Cumparatorul nu mai doreste produsele din motive ce nu tin de identificarea corecta a acestora de catre Vanzator , Cumparatorul va suporta costul transportului.

Produsele comandate pe www.pieseautoph.ro pot fi achitate in avans sau la livrarea acestora.Pentru piese originale ce se aduc pe comanda speciala Vanzatorul va cere in avans plata acestora .Pentru a efectua plata in avans Cumparatorul va primi o factura proforma .

Garantia produselor

Garantia produselor este de 24 luni, termen calculat de la data cumpararii de Cumparator , cu exceptia produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 1 an , dupa cum urmeaza:

-Becuri: 3 luni

-Stergatoare parbriz: 6 luni

-Piesele componente si conexe ale suspensiei si directiei : 3 luni pentru utilizare taxi , scoala de soferi, autovehicule cu destinatii speciale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin crearea unui cont sau intocmirea unei cereri de oferta , Cumparator-ul isi exprima acordul pentru a primi mesaje comerciale din partea Vanzatorul-ui pe adresa de e-mail furnizata .Informatiile furnizate de Cumparator sunt pastrate in conditii de securitate si vor fi utilizate numai in scopul agreat cu acesta : de identificare a pieselor , de trimitere a ofertelor comerciale.