Modalitati si conditii de livrare

Expedierea pachetului dumneavoastră

1. Livrare rapida si gratuita in orasul Ploiesti pentru orice comanda de piese auto .Daca produsele sunt pe stoc se pot livra in 1-3 ore la adresa solicitata de dvs.Daca produsele nu sunt pe stoc se va trece in oferta de piese transmisa catre dvs. termenul de livrare.

Livrarea se efectueaza de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00.

2. Livrare prin intermediul firmelor de curierat in afara orasului Ploiesti – gratuita pentru comenzi ce depasesc 600 lei in limita a 10 kg .

3. Livrare prin intermediul firmelor de curierat in afara orasului Ploiesti -contra cost pentru comenzi sub 600 lei , se calculeaza in functie de greutatea si dimensiunea produselor.

Se pot percepe taxe suplimentare pentru livrarea bateriilor, anvelopelor,jantelor, pieselor agabaritice.

Produsele vor fi expediate dupa confirmarea platii, in cazul in care plata s-a efectuat online (Card , OP ).

Va rugam sa verificati in momentul primirii coletului toate produsele primite. In cazul in care produsele sunt deteriorate se va redacta un proces verbal constatator impreuna cu reprezentantul firmei de curierat.Fara acest proces verbal firma de curierat nu poata fi trasa la raspundere pentru deteriorarea produselor .

Termenul de returnare al produselor este de 14 zile lucratoare .Daca returul se face datorita identificarii gresite a produselor de consultantii magazinului online costul transportului va fi suportat de catre Vanzator. In cazul in care Cumparatorul nu mai doreste produsele din motive ce nu tin de identificarea corecta a acestora de catre Vanzator , Cumparatorul va suporta costul transportului.